Ingredienser (4 port):
1 fpk Grönsaksbullar 450 g
400 g tagliatelle (kan ersättas med äggfri pasta)
240 g broccolibuketter
Tomatsås:
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
3 tomater
1 msk olivolja
2 tsk tomatpuré
3 dl grönsaksbuljong
salt och svartpeppar
Gör så här:
Tomatsås: Skala och hacka lök och vitlök. Skär bort stjälkfästet från tomaterna, dela dem och skär ur kärnorna. Skär tomaterna i tärningar. Fräs lök och vitlök i olivoljan i en kastrull. Rör ner tomatpurén, låt det fräsa någon minut. Tillsätt tomattärningarna och buljongen och koka sakta ca 20 minuter. Mixa såsen slät. Smaka av med salt och peppar
Koka pasta och tillaga grönsaksbullarna enligt anvisning på förpackningen. Koka upp broccolin och servera med pasta, tomatsås och grönsaksbullar.
Leave a Reply