Ingredienser (8-10 st):
150 gr mjölkchoklad
150 gr mörk choklad
200 gr marshmallows
100 gr smör
2 msk jordnötssmör
100 gr saltade jordnötter
400 gr mjuka kolor
2 msk mjölk
Gör så här:
Smält chokladen i en skål över vattenbad. Klä en form 21×15 cm med bakplåtspapper. Bred ut ett tunt lager choklad i botten av formen (det skall bli choklad över) och ställ in i frysen. Smält marshmallows, smör och jordnötssmör i en kastrull. Rör ned jordnötterna. Ta ut formen när chokladen stelnat. Bred ut ett 1 cm tjockt lager av jordnötssmörblandningen. Ställ in i frysen igen. Ta ut nr lagret är fryst. Smält kolorna i en kastrull tillsammans med mjölken. De skall bara precis bli flytande. Häll kolamassan över jordnötlagret och ställ in i frysen igen. Smält den choklad som blev över igen och häll över kolamassan när den stelnat.
Låt formen stå i kylen minst en timme och skär sedan i avlånga bars.
Leave a Reply